Із 1 березня Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою приймає документи для вступу



Заклад тимчасово розташований у м. Березань Київської області.

В цьому році набор здійснюється у 10 та 11 класи.

Документи приймаються від юнаків, які закінчили 9 або 10 класи, фізично здорові та придатні до навчання у військовому ліцеї за медичними та психологічними показниками.

Абітурієнти надають до приймальної комісії наступні документи:

– копія паспорту – 2 шт.; – копія ідентифікаційного коду – 2 шт; – копія свідоцтва про народження – 2 шт; – копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання – 2 шт; – педагогічну характеристику, засвідчену підписом директора та печаткою закладу освіти; – табель успішності за 9-й клас (І семестр), засвідчений встановленим порядком; – свідоцтво та додаток про базову неповну загальну середню освіту (оригінал та 2 копії, після їх отримання); – довідку з місця проживання та складу сім’ї (або довідку внутрішньо переміщеної особи); – 4 фотокартки розміром 3х4 см без головного убору; – медичну довідку (форма 0-86у); – медичну довідку про зроблені щеплення (форма 63); – 2 паперові папки з зав’язками; – 4 зошити (в клітинку та в лінію); – 1 конверт з маркою по Україні.

Прийом до ліцею здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних випробувань з математики, української філології (диктант), фізичної культури та професійно-психологічного відбору.

Ліцеїсти під час навчання забезпечуються 4-х разовим харчуванням, безкоштовною формою одягу встановленого зразку та мешкають у гуртожитку. Термін навчання – 2 роки (10 – 11 кл.).

Після закінчення ліцею випускники мають право на вступ до вищих закладів освіти Міністерства оборони України на пільгових умовах.

Приймальна комісія працює за адресою: м. Березань, вул. Шевченків шлях, 34 (гуртожиток Аграрного ліцею).

Прийом документів здійснюється з 1 березня по 20 червня 2023 року з 9:00 до 13:00 крім суботи, неділі та святкових днів.

Початок вступних випробувань – 30 червня 2023 року.

Додаткова інформація за телефоном приймальної комісії: 0505959408.