Інструктивно-методична нарада «Навчання працівників інклюзивно-ресурсних центрів Луганської області роботі з автоматизованою системою «ІРЦ»»



26 лютого 2019 року Департаментом освіти і науки було проведено інструктивно-методичну нараду «Навчання працівників інклюзивно-ресурсних центрів Луганської області роботі з автоматизованою системою «ІРЦ»» для керівників та практичних психологів інклюзивно-ресурсних центрів Луганської області.

У нараді взяли участь представник проекту ІСУО ТОВ «Нові знання», розробник програми Роман Івко, головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти Олена Єрьоменко, завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ЛОІППО Ольга Коган, працівники інклюзивно-ресурсних центрів області.

Нараду відкрила головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти Олена Єрьоменко, яка доповіла про стан розвитку мережі інклюзивно-ресурсних центрів Луганської області.

На виконання листа  директорату інклюзивної та позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України від 07.02.2019 № 24-14-04 та для успішної роботи з програмним забезпеченням для системи автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів Роман Івко надав роз’яснення про роботу на порталі та провів практичне навчання працівників інклюзивно-ресурсних центрів області щодо заповнення форм у електронному вигляді. 

Завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти ЛОІППО Ольга Коган проаналізувала роботу функціонуючих ІРЦ та окреслила умови подальшої сумісної співпраці з обласним ресурсним центром.