ІІІ (Всеукраїнський) етап Гри «Сокіл» («Джура») стартував



У Дніпропетровській області на базі Дитячого центру соціальної реабілітації «Перлина Придніпров’я» у с. Орлівщина Новомосковського району відбудуться два заходи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

З 03 по 14 липня 2019 року – ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для старшої вікової групи – «молоді козаки» (15-17 років). 12 днів учасники Гри з усієї України проведуть у наметовому таборі та візьмуть участь у різноманітних змаганнях, конкурсах, вишколах, таких як «Впоряд», «Фізична підготовка», «Метання гранати», «Стрільба з пневматичної зброї», інтелектуальний конкурс «Відун», «Рятівник», «Пластун», подолання військово-спортивної смуги перешкод та ін. Сьогодні, 02 липня, до місця проведення заходу відправилися і представники Луганщини – молоді козаки – рій «Молода Січ» Новоайдарського району (Щастинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2), які цьогоріч став кращим на ІІ (обласному) етапі Гри.

З 06 липня розпочнеться ще один захід – Збір активістів гри «Джура» – «Школі джур козацьких» (середня вікова група, 11-14 років), який також буде проходити таборуванням і завершиться 14 липня. Учасники цього заходу братимуть участь у вишколах та навчально-тренувальних заходах – «Впоряд», «Відун», «Перетягування линви», «Лава на лаву» та ін. У зборі активістів беруть участь переможці обласного етапу конкурсу звітів про роботу роїв середньої вікової групи – рій «Білі вовки» КНВК «Рубіжанський ліцей» Рубіжанської міської ради. До Дніпропетровщини рій відправиться 05 липня поточного року.

Бажаємо учасникам наснаги, оптимізму, впевненості у своїх силах, нових яскравих вражень і успіхів!