ІІ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЕКСКУРСОВОДІВ МУЗЕЇВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ «КРАЙ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ»



23-24 березня відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» в онлайн-форматі.

II тур Конкурсу проводив Український державний центр національно-патріотичного виховання краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки та Управління культури, національностей та релігій Миколаївської обласної держадміністрації.

Луганську область у ІІ турі Конкурсу представляли:

– серед екскурсоводів музеїв військово-історичного профілю – Вероніка Ковальова, учениця Старобільського ліцею № 1 Старобільської міської ради Луганської області з оглядовою екскурсією «Пройшла війна стежками долі» (керівник – Юлія Білоцерковець);

– серед екскурсоводів музеїв історичного профілю (широкого змісту) – Олеся Богданович, учениця Біловодського ліцею № 1 Біловодської селищної ради Луганської області (керівник – Анна Максакова).

За підсумками Всеукраїнського туру Конкурсу Вероніка Ковальова посіла ІІІ місце. Вітаємо Вероніку та її керівника з високим результатом та бажаємо подальшої плідної роботи з вивчення та популяризації історії рідного краю!