Джури Луганщини вітають Україну з Днем Державного прапора та Днем Незалежності України



Це прапор – вільної країни, Це прапор – міста і села, Це прапор мої Батьківщини, І в ньому вічності добра.

Володимир Архипенко

У рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») протягом серпня 2024 року триває обласний конкурс відеопрезентацій до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України серед учасників роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп.

На конкурс надійшли відеоролики від 54 роїв із 42 закладів освіти Луганської області: молодша вікова група – 16 роїв, середня вікова група – 29 роїв, старша вікова група – 9 роїв (324 учасники) з Лисичанської, Попаснянської, Гірської, Рубіжанської, Міловської, Старобільської, Кремінської, Сєвєродонецької, Біловодської, Сватівської, Чмирівської, Шульгинської, Нижньодуванської громад.

З найкращими вітаннями та побажаннями миру, добробуту та Перемоги звертаються юні джури Луганщини до українців. Знаходячись далеко від рідної домівки, педагоги та учні продовжують свою діяльність, вивчають та зберігають традиції та історію своєї держави.

З Днем Державного прапора та Днем Незалежності, Україно! Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій країні!

Дякуємо Захисникам та Захисницям України за відвагу, мужність та за кожен новий день!

Луганщина – це Україна!

Вітання роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп можна переглянути на сторінці Фейсбук Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за посиланням:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057565834589