Відпочинок з теплою водою цілющого лиману на узбережжі Чорного моря



З 12.06 по 24.06.2019 року на запрошення Херсонської обласної адміністрації 53 дитини пільгових категорій з Чмирівської ОТГ, мм. Сєвєродонецька, Лисичанська та Попаснянського району Луганської області відпочивали на узбережжі Чорного моря в КП «Дитячий заклад санаторного типу «Лазурит Кемп» та «Веселка» с. Красне Скадовського району Херсонської області.

Велика территория табору з чудовими краєвидами та ігровими майданчиками, проживання в комфортних умовах, смачне та корисне харчування у світлій та просторній їдальні, шикарний пляж з теплою водою цілющого лиману, екскурсії, конкурси, ігри та дискотека залишаться назавжди в спогадах дітлахів.

На згадку про своє перебування діти з Луганщини розмалювали лавку «СХІД І ПІВДЕНЬ РАЗОМ» на алеї що веде до моря. Всім дітям на згадку про перебування в таборах було подаровано подарунки-сувеніри.

Велика вдячність адміністрації табору, уважним та досвідченим вихователям і вожатим оздоровчого закладу за щиру українську гостинність, створені умови для реабілітації дітей з Донбасу.

Батьки дітей щиро дякують Департаментам освіти і науки Луганської та Херсонської ОДА за можливість отримати велике задоволення від відпочинку та відчуття щастя, яке подаровано дітям!