Здобувачі освіти Луганської області долучилися до Акції «Голоси дітей»



З нагоди вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, у закладах освіти області проведено акцію «Голоси дітей», яку започатковано Першою леді Оленою Зеленською 4 червня 2022 року.

Здобувачі освіти всіх вікових категорій, які проживають в різних регіонах України та за кордоном (Англія, Нідерланди, Польща, Австрія, Литва) вішали на дерева дзвіночки та власноруч вироблених янголят, які символізують голоси українських дітей, чиє життя забрала війна.

Працівники закладів освіти відвідали заходи щодо вшанування пам’яті загиблих безневинних дітей за місцем тимчасового проживання в містах Києві, Луцьку, Дніпрі, Харкові, Черкасах, Полтаві, Олевську та інших населених пунктах України.

У закладах освіти та  гуманітарних хабах вшанували пам’ять дітей, які загинули від рук окупанта, хвилиною мовчання.

Під час Акції за допомогою онлайн сервісу проведено майстер класи з виготовлення паперових дзвіночків, сердечок незабуток, білих голубів та журавликів. Також проведено інформаційні години, години спілкування «Діти, які не просять іграшок», «Герої нашого часу: маленькі історії великої війни», «Діти, які ніколи…».

Організовано онлайн-виставку малюнків та створено інформаційне відео про пам’ятник загиблим дітям у м. Харкові.

Інформаційні матеріали про проведення Акції розміщені на офіційних вебсайтах закладів освіти області та на сторінках у соціальних мережах Facebook та Telegram.