Підсумки ХХV Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії 2022-2023 навчального року



З 17 по 20 квітня 2023 року на освітній платформі «HUMAN школа» було проведено IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. 

У поточному навчальному році, відповідно до наказу Міністерства освіти та науки, вона  проводилась у дистанційному форматі й традиційно складалася з двох турів: теоретичного (виконання розгорнутих завдань) та виконання тестових завдань олімпіади. 

Учасником IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії став учень 11 класу Рубіжанського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області Середа Семен. 

За підсумками обох турів IV етапу Всеукраїнської олімпіади з історії він посів ІІІ місце. Підготувала хлопця до олімпіади учитель історії та правознавства Рубіжанського ліцею  Целухіна Ірина. 

Середа Семен є постійним учасником предметних олімпіад, турнірів та конкурсів. Минулого навчального року став призером ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії (І місце), брав участь у Турнірі юних істориків (командне ІІ місце). У поточному навчальному році здобув І місце у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з історії, правознавства, біології, хімії, технологій та Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Т. Шевченка.

Семен Середа – дуже обдарована особистість. Захоплюється історією та правознавством, художньою та науковою літературою, займається самоосвітою. 

Він вже двічі змушений був покинути свою домівку (спочатку у м. Луганськ, а потім у м. Рубіжне). Незважаючи на всі труднощі, хлопець залишився активним, працьовитим, доброчесним, талановитим, справжнім патріотом, який прагне у майбутньому бути корисним своїй країні. У цьому році Середа Семен з відзнакою закінчує 11 клас Рубіжанського ліцею, претендує на отримання золотої медалі.   

Щиро вітаємо Середу Семена, учня Рубіжанського ліцею, з перемогою!

Досягнення та успіхи наших дітей говорять про значний інтелектуальний потенціал учнів і педагогів Луганщини.