Юні екологи Луганщини стали активними учасниками проєкту електронного видання екокоміксів «ЄНОТІК»



Підбито підсумки участі у проєкті електронного видання екокоміксів «ЄНОТІК» (еколого-натуралістичне об’єднання – творчі, ініціативні, креативні), який був започаткований Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України у 2020 році.

Проєкт проводиться з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівської молоді, формування екологічної  свідомості й дбайливого ставлення до природи.

До створення електронного видання про екологічну культуру долучилися учні закладів позашкільної та загальної середньої освіти Луганщини. Найбільш активними стали представники Лисичанської,  Сєвєродонецької та  Гірської міських  територіальних громад.

20 учасників заходу посіли І місце, 4 – ІІ місце та нагороджені Грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Роботи переможців будуть розміщені в журналі коміксів для дітей та юнацтва «ЄНОТІК».

Більш детальну інформацію про підсумки участі у проєкті «ЄНОТІК» у 2023-2024 навчальному році можна переглянути за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/2024-05-50n.pdf

Вітаємо юних екологів із здобутою перемогою та бажаємо і надалі  успішно реалізовувати всі завдання з формування екологічної культури здобувачів освіти Луганщини!