Грудень2020


Найщиріші привітання із Новим 2021 Роком та Різдвом Христовим!



Новорічні свята завжди дарують нам радість і любов, вселяють у серця надію!

Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас залишать турботи та негаразди, а Новий 2021 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Нехай у 20

Онлайн-презентації результатів дослідження «Удосконалення освітніх центрів «Донбас – Україна»



Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська та директор Департаменту освіт і науки Юрій Стецюк взяли участь в онлайн-обговоренні на тему «Удосконалення освітніх центрів «Донбас-Україна» в контексті реалізації політики реінтеграції».

На початку Катерина Безгинська зауважила, що робота освітніх центрів вкрай важлива: «Робота …

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО 2021 РОЗПОЧНЕТЬСЯ 5 СІЧНЯ, ТЕСТУВАННЯ ВІДБУДУТЬСЯ 10 КВІТНЯ



Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Зареєструватись для участі в пробному ЗНО можна буде на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Через епідеміологічні загрози у 2021

СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ РОЗПОВІВ ПРО ЗАРПЛАТИ ОСВІТЯН ТА БЮДЖЕТ НА 2021 РІК



З 1 січня 2021 року посадові оклади освітян збільшаться на 20%. Порівняно з 1 квітня 2020 року, станом на 1 грудня 2021 року, збільшення становитиме 30%. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет в інтерв’ю для Українського

Бібліотека Луганського обласного військового ліцею отримала книги від громадської організації «РЕФОРМАЦІЯ»



Приємна подія відбулась в останній день перебування кадетів у Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» перед вибуттям на канікули. Громадська організація «РЕФОРМАЦІЯ», яка плідно працює у справі реформації українського суспільства щодо спроможності створення …