ХІІ Відкритий обласний турнір з плавання серед дітей з інвалідністю по програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе»



1 та 2 лютого відбувся ХІІ Відкритий обласний турнір з плавання серед дітей з інвалідністю по програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе» на призи Героя України, Заслуженого майстра спорту України Віктора Смирнова.

На відкритті турніру були присутні радник секретаря РНБО Сергій Сивохо, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик.  Зі словами підтримки учасників турніру виступив заслужений майстер спорту, чотирикратний паралімпійський чемпіон Олександр Мащенко. Він наголосив, що цікаво спостерігати, як народжуються зірки паралімпійського плавання.

У турнірі брали участь 150 юних спортсменів з 12 областей України. Члени команди Луганської області з параплавання, учні Кремінської обласної спеціальної школи вже вкотре довели, що гідні представити Луганську область на вищому рівні.  

Майстер спорту України Поліщук Ганна, учениця 9 класу, здобула І місце у запливах на 50м у стилі батерфляй, брас, 100м  у  вільному стилі та ІІ місце у запливі на 50м  у вільному стилі.

Куценко Роман (І розряд), учень 9 класу – І місце у запливах на50м, 100м у вільному стилі та 50м на спині.

Наймолодша плавчиня команди, учениця 1 класу Горбачева Вікторія здобула ІІ місце у запливі на 100м та ІІІ місце у запливі на 50м вільним стилем.

Поліщук Ганна була вдруге нагороджена у рейтингу кращих спортсменів старшої вікової категорії спеціальним пам’ятним кубком Віктора Смирнова і цінним призом – планшетом.

                                                 ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!