Відбулася онлайн-нарада з відповідальними за проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  у 2022/2023 навчальному році



11 квітня 2023 року відбулася обласна онлайн-нарада з відповідальними за проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році.

У нараді взяли участь педагоги – керівники роїв, відповідальні працівники органів управління освітою, працівники закладів позашкільної освіти, близько 50 педагогів з Біловодської, Кремінської, Лисичанської, Новоайдарської, Марківської, Попаснянської, Рубіжанської, Сєвєродонецької, Сватівської, Старобільської та ін. територіальних громад Луганської області.

Привітала учасників наради Жукова Наталія, головний спеціаліст відділу позашкільної, спеціальної освіти, закладів та установ обласної комунальної власності Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, ознайомила присутніх зі станом позашкільної освіти в Луганській області у 2022/2023 навчальному році, з результатами участі дітей та педагогів у заходах національно-патріотичного виховання у рамках Всеукраїнської ї дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Під час наради були розглянуті організаційні питання щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Луганській області у 2023 році, обговорені Умови та Програма проведення ІІ етапу гри для молодшої, середньої та старшої вікових груп. Обговорені питання проведення конкурсів для трьох вікових груп: візитівки рою «Ватра», інтелектуальної гри «Відун», комплексного конкурсу з туристсько-спортивної підготовки «Фізична підготовка», «Вогнева підготовка» тощо.

Учасники заходу обговорили питання організації та проведення заходів у форматі онлайн, забезпечення участі у них роїв та окремих учасників.

Дякуємо усім за активну участь у нараді! Наближаємо перемогу разом!