Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу есе «Єднанням сильні!»



У першій половині травня підбито підсумки щорічного Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!», який проводиться з метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування пам’ятних дат і ювілеїв.

Цьогоріч конкурс проходив під гаслом: «Діти хочуть щастя!»

До участі у конкурсі долучилася  учнівська молодь закладів загальної середньої та позашкільної освіти області, ті, кому не байдуже все українське, все, що рухає нас, як націю, вперед.

Найбільш активно були представлені заклади освіти Лисичанської, Кремінської, Рубіжанської, Сватівської, Сєвєродонецької, Щастинської, Старобільської,  Гірської, Попаснянської міських та Біловодської й Новоайдарської селищних територіальних громад.

47 учасників  з Луганщини  посіли призові місця та були відзначені Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (17 учасників – Дипломами за І місце, 19 учасників – Дипломами за ІІ місце, 11 учасників – Дипломами за ІІІ місце відповідно).

Роботи переможців конкурсу будуть розміщені в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток», газеті «Юннат» та на сайті Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Наказ НЕНЦ від 03.05.2024 № 38 «Про підсумки Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!» можна переглянути за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/2024-05-38_1n.pdf

Вітаємо юних луганчан зі здобутими високими результатами! Нехай ваша творчість завжди отримує визнання! Ми єдині та непереможні!