Освітні можливості Луганщини: навчаймося, щоб повернутися



Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації розпочинає акцію інформаційної підтримки переміщених закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Луганської області та презентує можливості вступу у 2024 році до Відокремленого структурного підрозділу «Кадіївський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Фаховий коледж здійснює підготовку педагогічних працівників і є відокремленим структурним підрозділом ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». З 2022 року заклад переміщений до міста Лубни Полтавської області та залишається осередком Луганської області.

 В 2024 році ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» запрошує на навчання випускників 9–х та 11-х класів для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за спеціальностями: 012 Дошкільна освіта та 231 Соціальна робота, соціальна педагогіка.

Студенти, які отримують фах із дошкільної освіти, можуть бути впевнені в тому, що завжди матимуть місце роботи, повагу людей і любов дітей. Сучасні батьки дуже зацікавлені у підготовці своїх дітей до життя і довіряють їхній розвиток професіоналам. Тому потреба в закладах дошкільної освіти  та професійних вихователях дітей дошкільного віку щорічно зростає.

Професія соціального педагога, соціального працівника спрямована на діяльність з соціально – педагогічної допомоги, підтримки, захисту та реабілітації всіх категорій населення. Соціальний працівник допомагає знайти правильний вихід зі складної життєвої ситуації. І саме в наш час стає актуальною соціальна робота як професійна діяльність. Це, насамперед, робота з людьми і у найближчому майбутньому потреба у соціальних працівниках буде тільки зростати.

Прийом до ВСП «Кадіївський педагогічний фаховий коледж ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка») на місця державного замовлення здійснюється за результатами співбесіди з української мови.

Вступники на основі ПЗСО замість проходження співбесіди  можуть подати результати національного мультипредметного тесту (2022 р., 2023 р., 2024р.) або зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Вступ на місця за кошти фізичних або юридичних осіб здійснюється на основі розгляду мотиваційних листів.

Особи, місцем проживання яких зареєстровано (задекларовано) на тимчасово окупованій території та перебувають на ній або які переселилися з неї після 01 січня 2024 року проходять вступні випробування та в разі отримання позитивної оцінки рекомендуються до зарахування на навчання за кошти державного бюджету.

Для отримання вищої освіти всі наші випускники мають можливість продовжити навчання в ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за скороченим терміном.

Інформацію про вступ можна дізнатись на офіційному сайті: https://kadiivka.luguniv.edu.ua/ та в соціальній мережі ФБ https://www.facebook.com/groups/945777219889013/permalink/1127323295067737

Номер телефону Приймальної комісії: (066) 283-72-98

Адреса: Полтавська область, вул. Віктора Новікова, 2

Якщо ви прагнете отримати якісну освіту та швидко реалізувати свої професійні амбіції, заповніть, будь ласка, нашу анкету для вступників: https://forms.gle/rG3cvz3xdGvSx6ct6