Освітні можливості Луганщини: навчаймося, щоб повернутися



Продовжуємо здійснювати інформаційну підтримку переміщених закладів освіти Луганщини та представляємо Луганську державну академію культури і мистецтв.

До складу Академії також входить Фаховий мистецький коледж, який здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра на основі базової та повної загальної середньої освіти.

Історія Академії та Фахового мистецького коледжу, що почалася на Луганщині, становить понад дев’яносто років діяльності у сфері культури й мистецтва.

Зараз науково-педагогічний колектив Академії й Фахового коледжу продовжує мистецькі традиції Сходу України у Києві.

Студенти Академії та Фахового мистецького коледжу беруть участь у міжнародних та всеукраїнських освітніх й мистецьких програмах, всеукраїнських заходах, конкурсах та фестивалях.

В Академії й Фаховому мистецькому коледжі створені та успішно працюють освітні центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна», які надають вступникам з тимчасово окупованих територій Луганської області можливість вступу без проходження національного мультипредметного тесту (НМТ) та документа про повну/базову загальну середню освіту на підставі освітньої декларації та вступного іспиту.

Ми чекаємо творчі особистості на навчання у нашому закладі освіти. Обирайте майбутню спеціальність у Луганській державній академії культури і мистецтв та Фаховому мистецькому коледжі Академії та ставайте частинкою нашої неповторної культури!