З Днем Української Державності!



15 липня в Україні відзначається День Української Державності.

З метою утвердження української громадянської та національної ідентичності, захисту, збереження та популяризації історії української державності, а також підтримки бойового духу, мотивації, психічного та емоційного стану захисників та захисниць України Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти звернулися до керівників територіальних громад Луганщини щодо підтримки ініціативи з виготовлення в гуманітарних хабах сувенірів, поробок, оберегів та листівок для воїнів, які в умовах збройної агресії захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Щира дяка дітлахам та дорослим із числа внутрішньо переміщених осіб Біловодської, Гірської, Кремінської, Лисичанської, Марківської, Міловської, Нижньодуванської, Новопсковської, Попаснянської, Рубіжанської, Сєвєродонецької, Чмирівської, Шульгинської, Широківської та Щастинської територіальних громад Луганської області, які до свята власноруч виготовили теплі, щирі, чуттєві привітання для українських воїнів.

Висловлюємо нескінченні слова вдячності уродженці Луганщини, киянці та справжній патріотці України – волонтерці Світлані Паруновій, яка приймає посилки у відділенні Нової пошти та організовує їх передачу до військових частин.

Напередодні свята бажаємо всьому українському народові міцного духу, сили та витримки на шляху до Перемоги. Нехай цей день буде наповнений радістю, гідністю та патріотизмом. Славімо свою країну, ділімося любов’ю до неї, аби разом вписати нову сторінку у величній історії нашої держави!

 Слава Україні! Героям Слава!

З усіма роботами-привітаннями можна ознайомитися зайшовши за посиланням: https://www.facebook.com/osvitaloda/posts/pfbid0oXyNM2k5zRp3fUL456yF1goaPV6pfTUGMgoqoFLBVa8CbPbRzAMScMUTyp9eMB3dl