Агенти змін – нові знання, цікаві зустрічі!!!



З 16 по 19 травня у Києві відбувся ІІ етап школи громадської та волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін», яка організована Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Діти надії та любові» та Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».

Сироватко Юлія та Лінник Анастасія учениці Чмирівського НВК «Школа І ступеня-гімназія», Білоцерківська Анна учениця Сватівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та учениця Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №8 Керносенко Ольга підготувати власні проекти та  відвідали ІІ етап. На заняттях школи лідерів їм показали їхні помилки, вони переробили презентації  до проектів, дізналися про фінансову грамотність, трьох секторну модель і благодійність.  Учасники повернулися задоволені, здобули неоціненні знання та вміння. Найбільше учасникам сподобалась лекція про організацію власного бізнесу та органи державної влади, а також свято «Вишиванки» і майстер-клас  «Ліплення з глини».

Учні роз’їхалися додому з конкретним завданням, яке вони мають виконати до ІІІ етапу, що відбудеться у жовтні. Бажаємо успіхів!!!