ВДЯЧНІ ЗА ДОПОМОГУ ТА ПІДТРИМКУ!



З метою здійснення підтримки України, яка героїчно дає відсіч збройній агресії  росії, надання гуманітарної допомоги здобувачам освіти, які мають проблеми з доступом до освітнього процесу через відсутність необхідного технічного обладнання, дружиною Прем’єр-міністра Республіки Вірменія Анною Акопян передано смартфони, ноутбуки та планшети на потреби закладів освіти областей із високим відсотком дистанційного навчання – Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської.

Подія відбулася 7 вересня 2023 року в Міністерстві освіти і науки України за участі керівництва МОН, представників Міністерства закордонних справ України та Посольства Республіки Вірменія в Україні.

Так для Луганської області у рамках акції для здобувачів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти передано 148 ґаджетів: 68 смартфонів та 80 ноутбуків і планшетів.

Обладнання було передано відповідно до акту приймання-передачі представникам Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та закладів освіти області.

Висловлюємо щиру вдячність народу та Уряду Республіки Вірменія, особисто пані Анні Акопян за підтримку та сприяння організації дистанційного навчання в умовах війни для дітей вимушених переселенців.