Виховні години з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення у навчальних закладах міста Рубіжного



1З 5 по 8 травня у всіх навчальних закладах міста Рубіжного пройшли виховні години з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі. Головна мета цих заходів – формування в учнів почуття гордості за приналежність до українського народу,  розширення знань школярів  про Другу світову війну, вшанування пам’яті тих, хто загинув у битві за свободу.

Учні готували короткі повідомлення про події Другої Світової Війни, розповідали про своїх  родичів, які брали участь в бойових діях, та виготовляли паперові маки в знак пам’яті про них.

4

У десятому класі СШ №2 відбулася тепла душевна зустріч представників різних поколінь «7 травня – День Пам’яті і примирення». В заході взяли участь Груздєва Лариса Олександрівна, почесний журналіст України, представниця покоління дітей війни, Мірошніченко Зоя Олександрівна, поетеса, член міського літературного об’єднання «Райдуга», Горєлік Володимир Олександрович, учасник антитерористичної операції , боєць батальйону «Чернігів». 

2Учні з великою зацікавленістю і повагою слухали очевидців знаменних подій з історії України і наприкінці заходу в знак великої подяки подарували гостям українську пісню і танок, чим до сліз розчулили присутніх.

3