Всеукраїнський серпневий форум “Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”



19 серпня 2021 року в місті Києві розпочав роботу Всеукраїнський серпневий форум “Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”– традиційний освітянський форум за участі Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова та Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.

До участі у форумі запрошені заступники голів обласних державних адміністрацій, керівники департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, управлінь (відділів) освіти і науки міських рад міст обласного значення – обласних центрів, керівники закладів післядипломної педагогічної освіти, керівники регіональних управлінь Державної служби якості освіти України, а також ректори педагогічних університетів.

У форумі бере участь делегація освітян Луганщини на чолі з заступницею голови Луганської обласної державної адміністрації Катериною Безгинською та директором Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Стецюком.

Програмою заходів передбачено вітання перших осіб держави, виступ Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, телеміст за участю учнівського самоврядування з Міжнародного дитячого центру «Артек» у Пущі-Водиці, молодих вчителів Нової української школи, представників громадської організації «Батьки SOS»; брифінг для представників ЗМІ; локація «Українська школа у просторі активної взаємодії. Співпраця з міжнародними партнерами «Нові горизонти міжнародного співробітництва».

Онлайн-трансляція Форуму – на Youtube-каналі https://youtu.be/llrHED85xnw