Відбувся Чемпіонат Луганської області з пішохідного туризму серед учнівської молоді



30 вересня 2019 року у м. Сєвєродонецьку відбувся Чемпіонат Луганської області з пішохідного туризму серед учнівської молоді. Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства. До мальовничого місця на березі річки Борова з’їхалися 80 учасників з м. Рубіжне, Кремінського, Новопсковського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського районів, Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

Під час урочистого відкриття учасників привітали директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Тетяна Сідєльнікова та головний суддя змагань Олександр Вертеленко, які побажали учасникам вдалих виступів та перемог.

Змагання проводилися на дистанції І і ІІ класу «Смуга перешкод» у двох вікових групах – старшій та середній. Учасники демонстрували навички подолання перешкод – навісна переправа, траверс схилу, спуск «дюльфер» та інші.

У запеклій боротьбі визначилися переможці:

  • у старшій віковій групі перше місце посіла команда Старобільського району, ІІ місце – команда м. Рубіжного, ІІІ місце – команда Попаснянського району;

– у середній віковій групі І місце – команда Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, ІІ місце – команда Кремінського району; ІІ місце – команда Старобільського району.

Переможці були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, медалями та цінними подарунками.

Чемпіонат завершився. Вітаємо переможців із успішним подоланням цих випробувань та бажаємо успіхів у подальшому!

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/