Відбулась обласна нарада відповідальних за проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році



30 квітня поточного року відбулась обласна нарада відповідальних за проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році. Організаторами виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства. До участі у заході долучилося понад 60 учасників з громад області.

Головний спеціаліст відділу позашкільної, спеціальної освіти, закладів та установ обласної комунальної власності управління дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Наталія Жукова привітала учасників заходу й ознайомила їх з рішенням обласного штабу щодо організації та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021 році.

Тетяна Сідєльнікова, директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, розкрила основні засади організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021 навчальному році.

З особливостями технічного супроводу організації та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2020/2021 навчальному році та перебігом Конкурсу звітів роїв молодшої вікової групи ознайомила Тетяна Сергєєва, методист Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства.

Учасники обговорили програму та Умови проведення заходу, а також підготовку роїв до обласного етапу гри в умовах карантину.