Відбулася урочиста Посвята в юні науковці Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді – 2023



26 листопада 2023 року відбулося свято Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді – Посвята в юні науковці першокурсників Обласної очно-заочної школи. На превеликий жаль,  вже вдруге свято проходить в умовах ведення активних бойових дій на території України та нашої рідної Луганської області. Але, не зважаючи на всі виклики, свято науки зібрало понад 450 юних науковців Луганщини.

Свої привітання з нагоди посвяти учнів-першокурсників в юні науковці, передала людина, яка  стояла біля витоків манівського руху на Луганщині, робила і  робить все для того, щоб наша мала академія зростала та розвивалася, яка і понині очолює Луганську обласну малу академію наук учнівської молоді – Олена Бардаш. Директорка підкреслила, що Мала академія – це стартовий майданчик для багатьох талановитих, допитливих, завзятих у своєму самовизначенні, творчому розвитку дітей і побажала юним науковцям взяти активну участь у науковій діяльності та з гідністю нести звання МАНівця.

Випускник Луганської обласної малої академії наук Владислав Пономарьов – президентський стипендіат, студент І курсу Національного університету «Одеська політехніка», вихованець секції «Українська література», переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, у свойому відеозверненні передав вітання першокурсникам і поділився власним досвідом юного дослідника.

Від імені всіх випускників-манівців Владислав вручив онлайн-факел знань  першокурсникам. Отримавши його, юні науковці прийняли Присягу слухачів очно-заочної школи комунального закладу «Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді».

Дружна сім’я Луганської малої академії наук поповнилася новими членами.  Бажаємо їм успіхів, почуття високої гідності й свободи, бо саме їм у найближчому майбутньому вирішувати долю країни, долю кожного громадянина!