Відзначення Дня українського добровольця



«Якось каже мати сину: – Я молюсь за Україну, Щоб народ щасливим був,  Про негоди позабув, Із домівок, хат усіх, Хай луна дитячий сміх, Хай шанують стариків, Скрізь звучить веселий спів, Хай обходить всіх ненастя, Серце хай тремтить від щастя! І я вірю, Матір Божа Україні допоможе!»

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості, Сєвєродонецьким професійним ліцеєм 14 березня  було проведено виховних захід серед учнівської молоді.

Запрошеними гостями стали представники організації громадянсько-військового співробітництва Луганської області – Євгенія Сергіївна та

Вадим Олегович. Зустріч відбулась у конференц залі навчального закладу й акцентувалась увага на тому, що кожна держава повинна мати власну сильну боєздатну армію, яка спроможна захистити країну і її населення від зовнішнього агресора. Також зауважили, що служба за контрактом у Збройних силах України – це дійсно велика честь й повага для кожного громадянина-патріота рідної держави.

Учнівською молоддю у навчальному корпусі та гуртожитку було підготовлено інформаційний стенд щодо національно-патріотичного й військово-патріотичного спрямування, розроблено книжкову виставку зазначеної тематики. Також в позаурочний час керівник гуртка й вихователь організували учням перегляд виховного презентаційного та відеоматеріалу у читальній залі до Дня українського добровольця.