Відзначили переможців обласного конкурсу телевізійних програм і фільмів «Країна майбутнього!»



7 жовтня 2019 року в офісі Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України урочисто відзначили переможців обласного конкурсу телевізійних програм і фільмів «Країна майбутнього!», який вже в третє проводиться в області і є складовою частиною інформаційно-пропагандистської роботи з популяризації здорового способу життя та ідей олімпізму, розвитку фізичної культури, масового спорту і спорту вищих досягнень, виховання патріотизму у мешканців Луганщини.

Героями програм і фільмів є олімпійські чемпіони і призери, переможці всеукраїнських і міжнародних змагань, сільських, міських і обласних змагань, видатні тренери і ветерани фізичної культури і спорту. В сюжетах, наданих до конкурсу, програмах і фільмах висвітлювалось фізкультурно-оздоровче і спортивне життя Луганщини, історії кращих спортсменів і тренерів, авторське відображення стану розвитку спорту регіону і країни.

За підсумками цьогорічного конкурсу переможцями стали  заклади  освіти: ЗОШ № 25 м. Лисичанська, Новоайдарська школа-гімназія, ЗОШ № 9 м. Лисичанська і Старобільський коледж ЛНАУ.

Активна участь закладів освіти Луганщини у конкурсі говорить про небайдуже ставлення дітей та молоді до висвітлення фізкультурно-масової роботи в усіх ланках фізичного виховання та широких аспектів сучасного життя.

Організаторами конкурсу стали Департамент освіти і науки облдержадміністрації, Луганське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України при підтримці титульних партнерів конкурсу – фірми «Лілея» ( місто Кремінна, ПП Онопрієнко А.П.) і Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.