Відкриття Ретрокласу в ЗОШ №7



7 грудня  2017 року в комунальному закладі «Лисичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7» відбулося відкриття Ретрокласу з нагоди 135-річчя заснування церковно – прихідської школи в селі Привільне. Ініціатором створення Ретрокласу як музею історії школи та вчительства  виступив директор школи Микола Зиза. На свято були запрошені ветерани педагогічної праці,  колектив учителів та учнів школи.

Гостями заходу стали   директор  Департаменту освіти і науки  Луганської ОДА Юрій Стецюк, завідувач КУ «Лисичанський методичний центр» Євгенія Карпова, заступник начальника відділу освіти Лисичанської міської ради Світлана Нєстєрова.

Свято було проведено у формі чотирьох нестандартних  уроків, у яких присутні взяли активну участь. Емоційним завершенням заходу стало написання кожним учасником Листа з побажаннями до нащадків «До майбутнього ми йдемо, озираючись на минуле». «Капсулу часу» з написаними листами заповідано відкрити в у лютому 2063 року на ювілеї школи.

Спілкування було сповнене поваги та тепла до вчительської праці, до тих, хто присвятив своє життя дітям. Кожен присутній  здійснив незабутню подорож у країну свого дитинства, згадавши свій перший урок, свого вчителя та шкільні роки…