Відпочинок дітей з Луганської області в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку ім. Ю. Гагаріна Скадовського району



Завдяки спільним домовленостям, досягнутим між структурними підрозділами Херсонської та Луганської обласних державних адміністрацій 145 дітей пільгових категорій з Луганської області протягом 10 днів з 09.08.2017 по 18.08.2017 року будуть відпочивати в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку ім. Ю. Гагаріна Скадовського району,  який  знаходиться  на  півдні Херсонської області, в м. Скадовську на узбережжі мілководної Джарилгачської затоки.

Мілководна затока добре прогрівається сонячним промінням і має чудові цілющі властивості.

Повітряні, сонячні ванни, морське купання стимулюють роботу органів дихання, серцево-судинної системи, зміцнюють м’язи, сприяють стабілізації кров’яного тиску, зникненню головного болю. Такі процедури загартовують організм дитини, роблять його несприйнятливим до застудних та інфекційних захворювань.

До складу групи увійшли діти з 7 до 17 років Марківського, Міловського, Кремінського, Новоайдарського, Новопсковського, Старобільського, Станично-Луганського районів та міста Сєвєродонецька.

08 серпня 2017 року група відправилася на відпочинок до Херсонщини.

09 серпня 2017 року Адміністрація дитячого оздоровчого табору зустріне дітей із Луганщини на залізничному вокзалі м. Херсона та забезпечить безпечний рух до табору у супроводі ДАЇ.