Візит заступника Міністра освіти і науки України Павло Хобзея до Попаснянського району



29 серпня 2018 року заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей разом з директором Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрієм Стецюком відвідали заклади освіти Попаснянського району.

Свій візит Павло Хобзей розпочав з відвідування ​Гірської обласної спеціальної загальноосвытньої школи-інтернат. Заступник Міністра відзначив, що у закладі створено належні умови для навчання дітей з особливими освітніми потребами. У безпосередньому спілкуванні з педагогічним колективом закладу було обговорено проблеми, які хвилюють вчителів та керівництво на передодні старту Нової української школи.

Під час огляду опорного закладу «Гірська багатопрофільна гімназія Попаснянської районної ради Луганської області» Павло Хобзей обговорив практичні питання реалізації НУШ та завдання органів місцевої влади з Сергієм Шакуном, головою Попаснянської районної державної адміністрації та Мариною Донцовою, начальником відділу освіти Попаснянської райдержадміністрації.

У програмі візиту делегації були відвідування Новотошківського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» (ясла-садок) № 10, Новоіванівської філії опорного навчального закладу «Гірська багатопрофільна гімназія Попаснянської районної ради Луганської області» та опорного навчального закладу «Попаснянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 Попаснянської районної ради Луганської області».

Також Павло Хобзей взяв участь у роботі виїзної апаратної наради Попаснянської райдержадміністрації, яка проходила на території смт Новотошківське, де було розглянуто питання «Щодо підготовки закладів освіти Попаснянського району до нового навчального року та НУШ».  Під час свого виступу він підкреслив надзвичайну роль педагога в умовах військового конфлікту та подякував освітянам Попаснянщини та українським воїнам, що боронять нашу державу за самовіданність та вірність Батьківщині.

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/