Гуманітарна допомога для Старобільчан



SAM_2668Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро.

Приємно відзначити, що в Старобільський район надійшла гуманітарна допомога від видавництва «Мандрівець», комунального закладу «Радянська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІІ ст.», комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти»,державного професійно-технічного навчального закладу «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» та комунального закладу «Запорізька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат «Джерело».

3Digital StillCamera

Юних старобільчан порадували канцелярські товари, зошити контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів,зошити для лабораторних та практичних робіт з фізики та хімії, та художня література.

SAM_2661

Діти Старобільщини їх батьки та вчителі висловлюють щиросердечну подяку за надану допомогу та бажають благодійникам міцного здоров’я,добробуту, великого людського щастя,успіхів у роботі, невичерпної енергії, родинного затишку і тепла.