Джури Луганщини привітали з Днем Державного прапора та Днем Незалежності України



З Днем Незалежності країну вітаємо: Добробуту й миру щиро бажаємо. Щастя й удачі всім нам, Усім українським донькам й синам!

У рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») протягом серпня 2023 року триває обласний конкурс відеопрезентацій до Дня Державного прапора та Дня Незалежності України серед учасників роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп.

У конкурсі взяли участь 63 рої трьох вікових груп, а саме: молодшої -17, середньої – 32, старшої – 14 з Біловодської, Гірської, Кремінської, Лисичанської, Нижньодуванської, Попаснянської, Рубіжанської, Сєвєродонецької, Сватівської, Троїцької, Шульгинської територіальних громад області.

Юні джури Луганщини, перебуваючи в різних куточках України, продовжують свою діяльність, свято зберігаючи традиції та історію своєї держави. З нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України учасники конкурсу в своїх відеопрезентаціях підготували  найкращі вітання та побажання миру, добробуту та Перемоги!

З Днем Незалежності, Україно! Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій країні!

Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією!

Луганщина – це Україна!

З конкурсними відеопрезентаціями роїв молодшої, середньої та старшої вікових груп можна ознайомитись на сторінці Фейсбук Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за посиланням:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057565834589