Допомога дітям Новоайдарщини



В перші дні вересня учні Новоайдарського району отримали дуже багато матеріальної допомоги у вигляді канцтоварів. Від видавництва «Мандрівець” учні 1-3, 7 класів отримали зошити з друкованою основою.

Набори різноманітних зошитів, альбомів, фарб, кольорового паперу дітям надійшли від педагогічних та учнівських колективів ЗОШ №3 м.Бар, НВК: Гайсинська СЗШ – інтернат І-ІІІ ступенів – гімназія, волонтера Олександра Коцара та інших небайдужих людей.

DSC00687

Відділ освіти Новоайдарської райдержадміністрації, педагогічні колективи, учні і батьки 18 навчальних закладів Новоайдарського району висловлюють щиру подяку колективу видавництва «Мандрівець», особисто директору видавництва Богдану Фенюку, заступнику директора Тетяні Ухіній, менеджеру Віктору Шадріну, колективу загальноосвітньої школи №3 м.Бар, навчально-виховному комплексу Гайсинська середня загальна школа – інтернат І-ІІІ ступенів – гімназія, особисто директору Людмилі Мендусь, волонтеру Олександру Коцару за благодійну допомогу. Дякуємо Вам за виявлення милосердя та чуйного ставлення до дітей, які проживають в зоні АТО. Високо цінуємо Ваш внесок — він реально і суттєво підтримав багатьох людей, що опинились у скрутному становищі. Ми щиро цінуємо Ваше бажання зробити непросте життя наших дітей більш яскравим та веселим.