Завершено Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»



З 15 по 19 грудня 2023 року в Україні був проведений  Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» для учнів 2 – 6 класів.

Мета конкурсу – наукова популяризація та пропедевтика математичних знань серед учнів, аналізу та запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні.

Більше 40 заклади освіти Луганської області взяли участь у  Всеукраїнському етапі конкурсу «Кенгуру», який щороку організовує  Львівський фізико-математичний ліцей при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Конкурс був проведено в режимі онлайн та безкоштовно. Воєнний стан у нашій державі, дистанційне навчання, ускладнення комунікації вчителів з учнями та їхніми батьками в умовах вимушеного переміщення осіб з районів бойових дій – це реалії цьогочасного навчального року.

У Всеукраїнському етапі взяли участь 892 учні 2-6 класів з територіальних громад Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної, Біловодська, Сватового, Мілового, Новоайдара, Попасної, Красноріченська, Гірського, Троїцька, Чмирівки Луганської області.

І цього року, в умовах війни, педагоги області змогли провести Всеукраїнський етап конкурсу «Кенгуру», донести до наших молодших школярів частку математичної краси і культури.

Щиро вдячні всім хто долучився до проходження конкурсу. Ми сильні!