ЗАВЕРШИВСЯ ІІ (ОБЛАСНИЙ) ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ  ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») – 2018



Швидко пролетіли дні обласного етапу гри. Позаду залишилися всі конкурси, хвилювання, радість перемоги і сум поразок.

Настав день відзначення переможців та їх нагородження – 5 червня 2018 р. На урочисте закриття завітав директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк, привітав учасників з завершенням гри та прийняв участь у церемонії нагородження призерів та переможців.

Слід зазначити, що різноманітність конкурсів надала можливість майже кожній команді-рою отримати перемогу в якомусь із них, кожна команда отримала грамоти та призи.

Боротьба серед роїв була напружена та результати у комплексному заліку за підсумками гри виявилися неочікуваними. Слід зазначити, що серед лідерів виявилися команди, закади освіти яких знаходяться на лінії розмежування. Отже призерами у загальному заліку стали:

І місце посів рій «Соколи» Рубіжанського ліцею Рубіжанської міської ради;

ІІ місце – рій «Молода Січ» Щастинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 Новоайдарського району;

ІІІ місце – рій «Молода Січ» Комишуваський НВК Попаснянського району.

Усі переможці та призери були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації.

Привітали переможців запальними танцями хореографічний колектив «Діамант» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості та Сергєєва Тетяна піснею «Я люблю мою країну Україну!».

Завершився обласний етап гри, який виявив у учасників їх кращі фізичні та розумові здібності, дозволив їм відпочити, знайти нових друзів. Гарні традиції формуються на цій грі і сподіваємося, що саме традиції козацтва збережуться та примножуватимуться, бо козацькому роду нема переводу

Бажаємо усім успіхів, а команді-переможниці вдалих стартів на Всеукраїнському етапі гри.

Чекаємо на «Джуру-2019». До нових зустрічей!