Засідання організаційного комітету щорічного обласного конкурсу пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області у 2024 році



22 березня 2024 року Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації у форматі онлайн проведено засідання організаційного комітету з питань організації та проведення щорічного обласного конкурсу пошуково-дослідницьких робіт  «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді  Луганської області у поточному році. Конкурс присвячений захисникам та захисницям України, волонтерам, борцям за незалежність України – мешканцям Луганщини.

Під час засідання обговорили Положення про щорічний обласний конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області, його мету та завдання, визначили важливість проведення зазначеного конкурсу.

За підсумками роботи оргкомітет визначив терміни проведення Конкурсу, обговорили та затвердили його Програму та склад членів журі у 2024 році.

Члени оргкомітету одноголосно підтримали пропозиції щодо проведення у 2024 році в дистанційному режимі конкурсу серед дітей та молоді Луганської області та результати якого висвітлити у засобах масової інформації.