Засідання організаційного комітету з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023-2024 навчальному році



21 березня 2024 року у форматі онлайн проведено засідання організаційного комітету з організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році в Луганській області та затвердження Програми Гри для трьох вікових груп.

Тетяна Ткачова, в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, підкреслила, що не дивлячись на складні умови, Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гру «Сокіл» («Джура») продовжує впроваджуватися у закладах освіти Луганської області у 2023/2024 навчальному році, також проводяться різноманітні заходи на рівні громад і на обласному рівні. У 2023 році джури всіх трьох вікових груп достойно представляли область на ІІІ етапі Гри.

Під час засідання обговорили та затвердили програми проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році для молодшої, середньої та старшої вікової груп.

Крім того, розглянули кандидатури членів суддівської колегії ІІ етапу гри. Члени оргкомітету одноголосно підтримали пропозиції щодо проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році для двох вікових груп за дистанційною формою.

Дякуємо колегам!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!