Зимові канікули дітей з міста Рубіжного



1Під час зимових канікул з 04 по 13 січня 2016 року 23 дитини з міста Рубіжного Луганської області відпочивали у Дрогобицькому районі Львівської області. Юні рубіжани знайомилися з самобутньою культурою мальовничого краю, його народними звичаями та традиціями, мали можливість побачити святкування великого Різдва на Львівщині.

Делегація дітей м. Рубіжного відчула щирий, теплий прийом та гостинність хазяїв. У дітей залишились незабутні враження від казкового зимового відпочинку.

4 січня юні рубіжани зустрілися з керівництвом Дрогобицької районної адміністрації. Дітей щиро вітали і подарували подарунки, у відповідь наші учні теж подарували картину, яку намалювали власноруч.

Протягом перебування на Львівщині діти побачили багато Різдвяних вертепів, брали участь у колядуванні. Цікавою виявилася подорож до с. Нагуєвичі – батьківщини

І. Франка. Прекрасна природа Прикарпаття, вільний подих цілющого повітря народжували в уяві великого письменника сюжети його відомих творів.

Подорож до Трускавця, відвідування дельфінарію залишаться в пам’яті учнів надовго.

Весь час юних рубіжан супроводжували небайдужі люди, які щиро піклувалися про дітей, дарували їм ласку і тепло, намагалися кожному подарувати частинку своєї душі.

Прощаючись з цим прекрасним краєм, всі діти щиро плакали і бажали повернутися на Прикарпаття знову.