Зимові свята у Щастинській школи-інтернат



«Свята наближаються!», – лунало по коридорах шкільного закладу. «Величезна ялинка вже у спортзалі!», –  промовляли дітлахи один до одного. Піднесеним настроєм, приємними клопотами, пов’язаними із зимовими святами, почали ділитися між собою вихованці і педагоги Щастинської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату ще 17 грудня. І не дарма. Тому що вже 18 грудня до школи завітала делегація із Рівненської області з подарунками.

19 грудня, до Дня Святого Миколая,  відбувся відкритий захід, до якого були запрошені представники батальйону «Луганськ-1», Івано-Франківська прокуратура, Норвезька гуманітарна організація по справам біженців в Україні. Але Святий Миколай приходив до дітей школи-інтернату не один раз. Миколай приносив подарунки від Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» і разом з Капеланами Волині, і з мистецькою сотнею «Гайдамаки», і з благодійним фондом «Час надії», і з державною фіскальною службою, і з Луганським прикордонним загоном.

23 грудня відбулося святкування Нового 2017 Року. Це була справжня костюмована вистава. Усі присутні на святі здійснили казкову подорож різними континентами миру, побачили танці різних народів, заспівали українські дитячі  пісні у традиційному хороводі, почули новорічні привітання і найкращі побажання. 

Та ось нарешті  і Різдво – саме благословенне свято. Різдвяний хор співав пісні «Радуйся, земле» і «Україна колядує, колядує вся земля». Всі присутні в залі побачили історію народження Ісуса і отримали подарунки. Подарунки роздавали гості, наші добрі друзі, представники  батальйону «Луганськ-1».

А попереду ще свята – Васильов день та Водохреща. Свята продовжуються…