Зустрічі колективу КЗ «НВК «Гарант» з офіцерами Національної гвардії



11 жовтня напередодні свята Захисників України та українського козацтва колектив НВК «Гарант» м. Лисичанська зустрічав шановних гостей. В рамках співпраці Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з представниками Національної гвардії України у вчителів і учнів була змога познайомитися з ініціативною  групою офіцерів  Іміджево-видавничого центру з організації та проведення заходів гуманітарного, цивільно-військового (СІМІС) співробітництва Національної гвардії України.

Гостей,  у складі  начальника відділу інформаційної підтримки іміджево-видавничого центру Національної гвардії України, полковника, Голумбівського Віктора Миколайовича; офіцерів відділу: старшого лейтенанта Тогочинську Н.О., лейтенанта Онищенка К.Ю.  урочисто зустріли   члени військово-патріотичного гуртка «Джура». Учні НВК підготували вітання для захисників, побажання здоров’я та злагоди.  Дітвора з цікавістю познайомилась з діяльністю  Національної гвардії, Харківської Національної Академії. Особливим подарунком від гостей було відеозвернення учнів  та колег київських шкіл до дітей Сходу. Приємно вражені подарунками – солодощами та літературою.

Логічним завершенням нашої зустрічі було відвідування пам’ятного знаку, місця загибелі українських військових під час звільнення міста Лисичанська у липні 2014 року, яким опікується наш начальний заклад.

Нехай янголи, які отримали сьогодні наші захисники, бережуть їх та дарують тепло їм та їх рідним!