Зустріч вчителів образотворчого мистецтва ЗНЗ м.Сєвєродонецька з педагогами Тернопільщини



23 листопада 2016 року на базі СЗШ № 4 було проведено зустріч вчителів образотворчого мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів м.Сєвєродонецька з педагогами Тернопільщини.

Вчителів привітала методист СМЦ Журомська Л.М. та адміністрація СЗШ № 4.

Керівник МО вчителів образотворчого мистецтва Улбабян Т.Б. презентувала досвід впровадження Концепції національно-патріотичного виховання учнів. Важливим моментом на даному етапі є залучення кожної дитини до вивчення культури України. Заклади освіти та культури, повинні сприяти підвищенню статусу України, як незалежної, духовно-багатої держави, що має величезні скарби не тільки у народній творчості, а й у різних галузях мистецтва. Саме тому першочерговим завданням є виховання у молодого покоління почуття патріотизму засобами мистецтва.

6Вчитель образотворчого мистецтва СЗШ № 12 Балим І.І. розкрила один із напрямків роботи МО, а саме «Розвиток пізнавальної активності учнів засобами різноманітних художніх технік».

Своїм досвідом з присутніми щиро поділились вчителі шкіл міста:

  • Лісюк С.А (СЗШ № 6) – «Розфарбовування вологого ліплення»;
  • Заяц Ю.М. (СЗШ № 13) – «Лялька-мотанка як оберіг українського народу»;
  • Цибулько Т.М. (СЗШ № 7) – «Традиції української вишивки та її символіка».

1Пані Світлана та пані Оксана висловили подяку за представлений досвід роботи МО та ознайомили присутніх зі своїми власними наробками щодо навчання та виховання підростаючого покоління.

Зустріч пройшла у творчій, дружній та доброзичливій атмосфері.