Зустріч ліцеїстів з Міністром освіти і науки України Оксеном Лісовим



16 – 18 лютого 2024 року на базі Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною імені Героїв Крут відбулась нарада начальників військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою. У нараді взяли участь Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Завгородній, народні депутати України Наталія Піпа та Інна Совсун.

Начальник Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою бригадний генерал Валерій Ємбаков долучився до розгляду актуальних  питань подальшого розвитку системи військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, національно-патріотичного виховання дітей та молоді в умовах війни, виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, зокрема через інтенсифікацію  викладання предмету “Захист України”.

Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий зустрівся з вихованцями Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та зазначив, що спілкування з ними було надзвичайно цікавим і корисним, а в їхніх питаннях і думках є свобода, щирість та любов до Батьківщини.

Також ліцеїсти відвідали пам’ятні місця міста Львова, насолодилися його  неповторною атмосферою та отримали масу позитивних емоцій.

Екскурсійна поїздка відбулась завдяки всебічній підтримці Державної спеціальної служби транспорту України.