Зустріч освітян Львівщини з заступником голови Луганської облдержадміністрації у рамках проєкту «Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти»



16 грудня після завершення плідного та насиченого дня освітяни Львівщини зустрілись з заступником голови Луганської обласної державної адміністрації Катериною Безгинською та директором Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Стецюком.

Катерина Безгинська привітала всіх присутніх та наголосила на важливому значенні даного проєкту.

 «Такі візити обміну дуже важливі для конструктивного діалогу між педагогічними працівниками нашої держави. До проєкту за роки його існування долучилися сотні учасників, які стали друзями», – зазначила Катерина Безгинська.

Вітаючи гостей зі Львівщини директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк зауважив, що саме таке спілкування єднає та зміцнює нашу державу.

«Три роки тому освітяни Луганщини та Львівщини розпочали свій обмін досвідом. До цього часу наша співпраця вже вийшла на новий якісний рівень. Школи самі підписують між собою меморандуми, учителі самі налагоджують стосунки», – відзначив директор Департаменту освіти та науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк.

Також була організована зустріч з українською письменницею Світланою Талан, під час якої присутні мали змогу ознайомитись з творчістю та діяльністю української письменниці.