ЛНУ імені Тараса Шевченка: шлях до мети



2g9a9539ЛНУ імені Тараса Шевченка – вищий навчальний заклад, який 95 років є еталоном якісної освіти в східноукраїнському регіоні. Високий авторитет університету ґрунтується на творчій та ініціативній праці науково-педагогічного колективу, усіх співробітників та студентів, які є вірними своїй країні й уславляють ім’я рідної Альма-матер.

Незважаючи на те, що на сьогоднішній день університет знаходиться у вимушеній евакуації, усі його структурні підрозділи продовжують існувати.  

Очолюють університет голова наглядової ради, академік Національної академії педагогічних наук України Віталій Семенович Курило та ректор, доктор педагогічних наук, професор Сергій Вікторович Савченко.

У складі університету працюють вісім інститутів, три факультети, шість коледжів та три ліцеї. Контингент студентів усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів за денною та заочною формами навчання становить понад вісім тисяч осіб. Освітній процес забезпечують більше ніж 500 викладачів 45 кафедр, серед яких кандидати та доктори наук, доценти, професори.2g9a9544%d1%84%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%bc%d0%be%d0%b1

Одним із пріоритетних напрямів роботи ЛНУ імені Тараса Шевченка є розвиток міжнародного співробітництва, який спрямований на поширення процесу інтеграції університету до світового освітнього простору. До початку військових дій на території Луганщини, університет мав численних партнерів серед провідних вишів світу. Саме завдяки тісній співпраці з посольствами різних країн при закладі протягом останніх десяти років було відкрито низку мовно-культурних центрів. На сьогоднішній день, ці зв’язки відновлюються, і  завдяки високому міжнародному іміджу громадяни інших країн світу обирають ЛНУ імені Тараса Шевченка для отримання якісної європейської освіти.

Диплом Луганського національного університету – це персональний престиж і гарантія успіху кожного нашого випускника. Це один із стартових документів, який відкриває перспективи кар’єрного зростання від студентської лави до почесних посад.

Більше новин на сайті ЛНУ імені Тараса Шевченка   http://luguniv.edu.ua/