Луганщина має таланти!



14  квітня 2019 року в м. Києві відбувся Міжнародний фестиваль перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий Янгол» – щорічний форум фахівців із перукарського мистецтва, декоративної косметики, дизайнерів та шанувальників моди і краси, організаторами якого є Вищий навчальний заклад «Київська Академія перукарського мистецтва» та Конфедерація СМС-САТ України (офіційний представник Всесвітньої Конфедерації перукарів).

Учні та педагоги Рубіжанського відділення Відокремленого підрозділу «Регіональний центр професійної освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» цьогоріч удруге взяли участь у такому масштабному заході.

Учасники конкурсу наполегливо й старанно готувалися, аби гідно представити на міжнародному рівні професію «Манікюрник», за якою здійснюється підготовка в Регіональному центрі. За результатами конкурсу юні майстрині довели, що поступово переходять із розряду аматорів у професіонали, адже тільки справжні таланти стають призерами таких представницьких конкурсів.

Грицаєнко Анну нагороджено кубком та дипломом за ІІІ місце у номінації «Фантазійний манікюр» (керівник: викладач Чернявська О. С.), а Мірошниченку Дар’ю – дипломом за участь у конкурсній номінації «Класичний манікюр» (керівник: майстер виробничого навчання  Ситнік Н.В.).

Щиро вітаємо наших дівчат та їх керівників з успішним виступом, зичимо наснаги, нових звершень та зростання професійної майстерності!