Літнє оздоровлення дітей за проектом «Змінимо країну разом»



Департамент освіти і науки продовжує заходи за ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації-керівника військово-цивільної адміністрації Ю.Г. Гарбуза в рамках Угоди про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Луганською обласною державною адміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією від 29.07.2016 за проектом «Змінимо країну разом».

Сьогодні, 19 червня об 11.55 на залізничному вокзалі м. Кремінна зустрічали запашним духмяним короваєм вчителів та дітей зі Львівської області начальник відділу освіти Кремінської райдержадміністрації А.М. Кременчуцький, директор табору Ю.О. Кононов, керівник обласної ГО «Громадянський корпус» О.Л. Стеценко та маленькі учні-«янголятка», які приїхали працювати на 21 день у табір «Мрія».

Процес становлення і життєдіяльності особистості значною мірою залежить від духовно-морального виховання, а могутність і процвітання держави – від духовного і морального стану її громадян. З перших років незалежності України в державних школах розпочалося викладання предметів духовно-морального спрямування спочатку в західних, а далі у всіх інших областях. Враховуючи значущість та важливість процесу, в рамках Угоди, запланований Пілотний проект позаміського оздоровчого табору духовно-морального виховання «Мрія» в Кремінському районі Луганської області.