Мережа EducationUSA запрошує учнів м. Сєверодонецька до презентації щодо можливостей навчання в США



Організація «Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR /ACCELS» запрошує учнів м. Сєвєродонецьк з 8-го по 11-й клас на презентацію щодо можливостей навчання в університетах США  та участі у програмах обміну

Організація «Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR /ACCELS» запрошує учнів м. Сєвєродонецьк з 8-го по 11-й клас на презентацію щодо можливостей навчання в університетах США та участі у програмах обміну, яка буде організована Консультативним центром мережі EducationUSA 25 лютого 2019 року за адресою: Кризовий медіа центр «Сіверський Донець», пр. Центральний, 54. Початок заходу заплановано на 14.30.

Під час презентації планується обговорення системи освіти у США та процесу вступу, фінансової допомоги для іноземних студентів, та стипендіальних програм уряду США. Учасники дізнаються про можливості участі у безкоштовних програмах обміну, отримання стипендій та грантів для навчання у закладах вищої освіти США, а також консультативні послуги мережі EducationUSA в Україні, які надають повну, точну та неупереджену інформацію абсолютно безкоштовно.

Організація «Американські Ради з міжнародної Освіти: ACTR/ACCELS» адмініструє Консультативний центр мережі EducationUSA, метою якого є надання неупередженої, повної та актуальної інформації про освітні та дослідницькі можливості у США для громадян України. Цей центр визнаний та підтримується Державним Департаментом США через Відділ преси, освіти та культури Посольства США в Україні.