«Ми у відповіді за тих, кого приручили»



Підведені підсумки Всеукраїнської акції віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина». Захід  проведено з метою формування гуманного та дбайливого ставлення до тварин, розвитку образного мислення і емоційної чуйності, розкриття творчих здібностей та активізація пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу.

До всеукраїнського етапу акції було надіслано понад тисячі робіт у чотирьох номінаціях.

Юні луганчани, після рашистської навали, разом із мінімумом речей, вивозили своїх улюбленців. Саме це і відрізняє цивілізований світ від російського, ординського. Більшість робіт учнів області були присвячені домашнім улюбленцям, або представникам фауни нашого регіону.

Активну участь у заході взяли представники закладів освіти Гірської, Лисичанської, Попаснянської, Сватівської та Сєвєродонецької міських територіальних громад.

Учасники Акції з Луганської області в різних номінаціях посіли 17 призових місць: І місце – 7, ІІ місце – 3, ІІІ місце – 7  учасників.

 Крім того, Подяками Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України було відзначено 7 учнів та 6 педагогів області.

Вітаємо переможців!