Молодь Луганської та Донецької областей запрошують на онлайн ярмарок вакансій



Під час заходу буде можливість познайомитись із майбутніми роботодавцями (з підприємств Луганської та Донецької областей) та отримати інформацію щодо доступних вакансій та умов праці.

Ярмарок вакансій відбудеться 10 березня з 15:00 до 17:00. Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/DRTdgtMWSz21pg4n6

У програмі: – презентації компаній-роботодавців Луганської та Донецької областей; – розповіді про умови роботи, вимоги до претендентів, програми для молодих фахівців; – інформаційні ролики компаній-роботодавців; – індивідуальні онлайн-співбесіди з роботодавцями; – лекції експертів про те, як оформити сильне резюме, вдало пройти співбесіду та знайти ідеальну роботу.

Взяти участь в онлайн ярмарку вакансій можуть жителі Донецької та Луганської областей у віці від 16 до 35 років.

Більш детальна інформація: https://www.facebook.com/YarmarokVakanciy

Проєкт «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на Сході України» реалізується ГО «Маріупольська Спілка Молоді» в партнерстві з Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Уряду Японії.

Інформаційні партнери: управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Луганський обласний центр зайнятості, Донецький обласний центр зайнятості.