Навчально-тренувальні збори з велосипедного туризму



З метою підготовки команди Луганської області до Чемпіонату України серед юнаків з велосипедного туризму, у червні 2017 року в м. Кремінна на спортивній базі фізкультурно-спортивного центру «Олімп» Луганським обласним центром дитячо-юнацького туризму і краєзнавства були проведені навчально-тренувальні збори з велосипедного туризму.

В зборах взяли участь спортсмени з м. Сєвєродонецька, Білокуракинського та Кремінського районів.

Під час тренувань велотуристи проходили різноманітні дистанції: долали складні траси велокросу, тріалу. На дистанції вело-ралі за легендами та по картам вчилися прокладати маршрути у лісі. Дистанція «Фігурне володіння велосипедом» полягала в проходженні фігур, які були розмічені та встановлені на майданчику з ґрунтовим покриттям.

За результатами навчально-тренувальних зборів була сформована команда для участі у 5-му Чемпіонаті України з велосипедного туризму серед юнаків, до складу якої увійшли: Вінник Данило, Малахов Андрій, Солодков Олександр, Близнюк Олександра, Грицай Альона, Ігітян Яна.

Вже 7 липня збірна команда направиться у м. Світловодськ  Кіровоградської області, де візьме участь у Чемпіонаті. Тож бажаємо успіхів у змаганнях!