Нагородження переможців ХХVІ обласному конкурсу- захисту



Пандемія внесла свої корективи у традиційну зустріч обдарованих учнів закладів освіти регіону з очілником Луганської обласної державної адміністрації та директором Департаменту освіти і науки Луганської області.

У 2019-2020 навчальному році у ХХVІ обласному конкурсі- захисті науково-дослідницьких робіт учнів членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді у 12 наукових відділеннях змагалося 86 учнів з різних куточків Луганщини, з яких 44 стали переможцями. А 25 слухачів- членів МАН області стануть учасниками Всеукраїнського етапу, який відбудеться  з 04 до 09 листопада 2020 року в м. Київ.

Цьогоріч загальнонаціональний карантин вніс свої корективи у формат проведення традиційної зустрічі, але не став на заваді нагородженню переможців та їх наукових керівників. Призи, дипломи, подяки та сертифікати були адресно відправлені переможцям та їх керівникам в різні міста та райони Луганської області.

Бажаємо всім переможцям ХХVІ обласному конкурсі- захисті науково-дослідницьких робіт учнів членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій, заради миру та процвітання нашої Луганщини.