Науковий пікнік до Дня святого Миколая



18 грудня цього року на базі комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» відбувся науковий пікнік до Дня Святого Миколая. В заході взяли участь 11 учнів-членів Луганської обласної малої академії наук та наукові керівники.

У першій локації наукового пікніка «Цікава хімія» – модератор Бєлоус Елла продемонструвала, що хімія – повсюди навколо нас, а також все, що відбувається у навколишньому світі можна пояснити за допомогою хімічних знань.

Багато емоцій і захоплень викликала друга локація «Наука – це не просто формули і схеми..» модератор – Гончаров Віталій. Знання з фізики та любов до нових знань, робота в команді, симбіоз інноваційних технологій та добре відомих «фокусів» науки справили неабияке враження на учасників заходу.

Анна Васильєва – модератор третьої локації «Фото МАН» надала можливості учасникам відчути себе справжніми журналістами: власноруч зняти відеоматеріал, зробити пам’ятні фото та взяти інтерв’ю.

Зі святом юних науковців привітала і подарувала подарунки директорка комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук» Олена Бардаш.